Om Fashion Jar

Publicerat den 2011-11-24 klockan18:32:00
 
Företaget Fashion Jar, drivs av mig, Kajsa. Jag har studerat Bild och Form på Gislaveds Gymnasium och på Stenebyskolan med inriktning Läder-Skinn-Päls för mode och accessoarer. Nu studerar jag på Textilakademin i Värnamo.

Grunden till Fashion Jar
Jag har alltid varit intresserad av smycken, men till en början så fann jag det inte roligt. Jag gillade inte att göra smycken av vanliga pärlor och tråkigheter. Då jag var helt galen i smycken med bakelser och rosetter så bestämde jag mig tillslut för att göra sådanna smycken. Materialet fick bli fimo och cernitlera. Jag började att göra mina smycken i slutet av 2009 och inom ett par månader så startade jag företaget MBstyle (förkortning på MightyBstyle). Det gick riktigt bra och jag tyckte att det var otroligt roligt! Jag började stå på marknader osv.  Nästan tre år senare så bytte jag namn på företaget till Fashion Jar! Jag vill fortsätta att utveckla mitt företag och att fortsätta sprida glädje med mina smycken.
Kom ihåg att mode är något man ska ha roligt med! -Have fun with fashion!-

Såhär beställer du ifrån Fashion Jar

Publicerat den 2011-11-24 klockan18:16:00
 
När du bestämt vilken vara du är intresserad av att beställa så skickar du ett mail till fashionjar@live.se.
Där ska ditt namn och din adress stå med, även vilken vara/varor du vill beställa.
(Om du vill beställa en vara där det står valfri färg så ska det givetvis stå vilken färg du vill ha.)
Sedan så kommer ett mail skickas till dig, där min adress och kontonummer anges.
Efter att du har satt in pengarna på mitt konto så skickar jag varorna.
 
Om inte smycket/smyckena du beställt finns på lager så kan det dröja lite längre innan ditt smycke/dina smycken kan skickas. Då jag studerar så kan tillverkningstiden variera. Om det önskas så skickas bilder på just ditt smycke innan du betalar för det. Det varierar alltid lite i utseende då smyckena är handgjorda.

En del av dom kedjor, band osv. som finns på smyckena som finns att beställa på hemsidan är material som jag inte längre har tillgång att beställa hem. Så på en del smycken så kan det förekomma en del ändringar, som dock inte är särskilt märkbara.

OBS! Frakten kan eventuellt bli högre än orginal frakten, om du beställer mer än ett smycke.

Alla varor är unika och handgjorda.
Så ni kan inte förvänta er att varje smycke kommer se prick likadant ut som på bild.

Vill du ha en egen design på ditt smycke?
Skicka då ett mail till fashionjar@live.se och förklara hur du vill att den ska se ut.
OBS! förklara noggrannt. t.ex mått, vilken sorts kedja eller band du vill ha,
hängen, färger osv.

For all you international buyers!
Yes, We ship to other countries as well. The only thing that is different is that the shipping will be higher. So if you dont live in sweden and want to order anyway, just send me an e-mail telling me what products you want and I will sort it out for you then. 


Banners

Publicerat den 2011-11-22 klockan15:18:00
 
BANNER :
<a href="http://fashionjar.blogg.se/" target="_blank"><img src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2930920/images/2011/banner4_176035925.gif" alt="" /></a>